LAG starter opp på vestlandet, bli med?

I over 47 år (1977) har vi i LAG markert oss som en av de største og viktigste solidaritetsorganisasjonene for Latin-Amerika saker i Norge. Nå ønsker vi å gjenoppta arbeidet på vestlandet- og du er invitert til oppstartsfasen!

Latin- Amerika i vinden

I løpet av dette året har vi blitt kontaktet av flere som har vært nysgjerrige på hvem vi er, hva vi jobber med og hvordan vi lykkes med så mye. Videre er det stor entusiasme for å starte lokallag. Dette viser at vårt arbeid fortsetter å synliggjøres, å spres og å engasjere mange. Dersom du er en av dem som savner oss i Bergen/ Vestland, er du nok ikke alene. For å få til det er det kun litt organisering som skal til, og det er der du kommer inn. Har du hatt lyst til å starte opp LAG sammen med flere aktivister?

Lokallaget LAG Vestland

Vi planlegger informasjonmøte i Bergen i oktober- tidlig november. Dersom du er interessert i å delta, ta kontakt med LAG aktivist Daniel Gutierrez Revelo på mail: Danigutierrezr0409@gmail.com eller telefon: +47 483 37 384.

LAG aktivister i samtale med brigadister fra Colombia og Guatemala under sommersamlingen 2024 (daniel i hvit t-skjorte). Foto: Lina Alvarez /LAG

Mange små mennesker, på mange små steder, som gjør mange små ting, kan forandre verden

Eduardo Galeano
Tags